About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Monday, January 2, 2012

My First Blog 2012 !!



Salam.. ^^ Alhamdulillah 01 jan 2012 means new blog i made for thiz new year !! Blog nie kira present untuk diri sy coz atas usaha sendiri dpt wat blog nie :D .Tak terlambat lagi kan nak ucap Happy New Year at korunk semua. Hope azam yg belum tertunai and azam baru pada 2012 nie terlaksana pada tahun 2012 nie. InsyaAllah.  

First experience buat blog memang klaka coz xtau pape ! Men pakai hentam je hahaha :D so tensionnn and kekadang gelak sorunk2 ( hahaha :D bkn gila tau ) tapi cuma nak hilang kan tension lagi2 sekarang nie musim exam lak tu... So bila da tension kena la buat sesuatu yang dapat Happy kan perasaan nie.. Tak kan nak monyok kan ?? lagi2 gurl xmanisla wat muke monyok gituu :D

tapi sekarang nie musim sekolah nak bermula dah so bagi sape yang ade adik kandung ke adik angkat ke adik saudara ke mesti dah xsabar nak ke sekolah balik kan ?? tapi sy tau ayat yang tak ley blah mesti cakap " Alamak cepat nye cuti habis ??!! " huhuhu tau dah.. sebab semua orang termasuk sy pernah lalui zaman persekolahan yang penuh dengan jiwa remaja ^^

waa.. cakap pasal sekolah terus teringat kenangan time sekolah dulu.. maklumla bagi kita yang dah meningkat umur nie of coz la kenangan yang paling dirindui semestinya kenangan time sekolah dulu.. kan kan? huuu :D  ok la.. sebenarnye banyak lagi nak kongsi pasal kenangan time sekolah nanti sambung lagi ek ??  continue later xoxo!! Thanks sudi bace :D busy dengan exam maaf kalau lambat update Blog :D



5 comments:

Shuk_ArChie said...

Salam perkenalan.. selamat tahun abru (^^,) zaman sekolah paling best! hehehe

cwEEty91 said...

salam ^^ selamat tahun baru !! betul2 sokong zaman sek paling best :)

WAFY said...

kak as nanti follow blog wafy plak tau nih link wafy:http://kjnks.blogspot.com/

hazwan said...

join leh

cwEEty91 said...

hazwan , ley je join thanxx ;)