About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Monday, January 9, 2012

Pocket Note :D

Salam.. bz2 ng exam nie teringat time sekolah dulu suke buat pocket note.. Simple je.. so sy nak tunjuk pocket note sy.. yg penting ikut kreativiti korunk sendiri coz korunk yg akan buat camne nak mencantikkan pocket note korunk nanti :D
Nak share sy wat pocket note cmne.. just lipat2 je.. Ley bawak mane2 senangkan je kan.. :D

Ambil kertas A4 satu
Lipat tengah
Lipat tengah lagi hee :D
Garisan Tengah yang dah dibentuk tadi  lipat lagi sampai jd bentuk camni

Akhir sekali jadila Pocket Notes :D

Hee sebenar ramai dah tau wat pocket note.. tapi sy rindu at pocket note coz time sekolah dulu selalu buat..  Sekarang nie cam xde mase je nak buat.. so saje nak update pasal pocket note nie biar die famous hahahha :D. Lagipun pocket note nie senang ley bawak kemana-mana je. Time tengah tunggu bus ley tgk2 jap pocket note nie lagi2 benda yang kena hafal banyak formula. 

So daripada kita xtengok nota langsung,  dengan adanya pocket note sekurang-kurangnya kita tengok gak nota tu kan  kan?? Lagi satu pocket note nie ringan and simple je setuju takkkk ??




No comments: