About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Wednesday, September 26, 2012

Celoteh Ninie " First Entry "

Assalamualaikum .. 

WAaaa lama sy tak update blog.. kesian blog sy :(
maaf maaf maaf pls smileeee heee :D

Ninie harap sesiapa yg bace blog nie hope korang sihat walafiat :)

emmm...

mesti tertanya-tanya kenapa tajuk kali ni " First Entry " ???

sebabbbb... dah lame tak update blog jadi rase mcm baru buat blog je hehehehe xD (perasan !)


Ninie sekarang bz dgn pogram kelab tu kelab nie, kuliah tu kuliah nie, assignment tu assignment nie ditambahkan pula kerja semua kena buat sendiri lainla duduk rumah ley jugak mak tolong hehehehe ( dah besar pun harap parent lg :P ) 

Hari nie rase seronok pergi kuliah sebab pakai baju kurung favourite ayah.. ayah suka baju nie, dia kate cantik ! bila pakai rase tergiang suara ayah puji pasal pakai baju kurung nie hee :P

Tadi pagi ada kelas math.. lecturer tu memang comel baik peramah lepas tu pandai mengajar.. Ninie suka dia ! Lepas habis kelas math ada kelas tutorial asas kewangan.. 

ok lecturer kali nie pun cantik ! comel mcm barbie doll ! kwn pun xhabis2 asek ckp ( comelnyee untungla sape dapat die ) serius x tipu ! kalau korang tgk lecturer nie mesti korang akan terpesona sebab COMEL !

Lepas habis kelas tutorial kelas process writing pula, lecturer nie memang pandai bahasa inggeris kadang tu xpaham ape die ckp tp bila dah byk kali die terangkan baru la faham.. ( andaila hamba nie anak kacukan org USA comfirm I paham hehehe xD ) 

Alhamdulillah hari nie rasa happy :D

sebabbb...

tutorial asas kewangan dapat jawab dgn baik, tolong kwn yg xfaham.. rase seronok !
lagi dapat kad diskaun siswa 1Malaysia :D

emm skrg ade masalah pelupa makin menjadi2 ( mcm org tua :P )

asyik-asyik lupa.. so nk ingatkan la nie.. 

utk tugasan hari nie kena setelkan project work.. Ninie kena call owner big company sbb nk buat appointment dgn dorang.. susah juga nk buat appointment maklumla org business sentiasa bz.. 

then mlm nie sibuk dgn program interaksi kelab broadcasting.. program nie utk memperkenalkan ahli kelab baru dgn lama.. mesti meriah !

Semester kali nie Ninie nk study betul2 sampai dapat first class sebab nie la harapan mak dgn ayah.. yeahh I CAN DO ITTTT :D

Salam.. 
Nanti Ninie berceloteh lg if ada kelapangan InsyaAllah :D


No comments: