About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Saturday, October 6, 2012

DJ UUM

Assalamualaikum :)

Ninie baru balik dari tapak konvo.. tadi pagi ada kelas kokorikulum tapi kat UUM kami panggil ko-k.. dulu time sem 1 kekok jugak la nak sebut ko-k sebab dah biasa sebut koko tapi sekarang dah sem 3 dah xkekok dah :)

kat tapak konvo mcm biasa byk booth so sape yg kaki shopping mesti awal2 dah serbu tapak konvo kan? ataupun serbu tapak konvo sbb nk tgk persembahan artis.. baru beberapa hari lepas Faizal Tahir buat persembahan tp Ninie xpergi tgk sbb banyak keje nak buat.. nanti ada artis lain dtg Adira dgn Sixth Sense ok yg nie insyaAllah Ninie nak pergi tgk hee :D

kat UUM Ninie ahli kelab broadcasting iaitu kelab penyiaran utk DJ , Mc and etc.. and Ninie jd Dj kat Uniutama.fm.. Ninie jadi Dj dari sem 1 lagi.. best ! sebab Ninie belajar cara percakapan dlm bidang penyiaran.. lain dari percakapan harian kita.. kadang tu susah gak tapi lame2 Alhamdulillah ok :D

Uniutama.fm nie mesti korang xtau kan ape maksud die ?? sebenarnya UniUtaMa nie short form kepada Universiti Utara Malaysia.. haa UUM tempat Ninie study.. ok sekarang dah tau so jgn lupe tau? Uniutama.fm nie dikendalikan oleh pusat budaya dan seni UUM dan penasihat yg kendalikan uniutama.fm ialah En. Faizul.. tujuan uniutama.fm nie diwujudkan utk mendedahkan kpd para pelajar UUM tentang bidang penyiaran selain dapat mengasah bakat pelajar.. so Ninie cuma cuba2 je.. asalkan dpt mengisikan masa lapang dgn benda yg berfaedah..

kadang Ninie rase seronok jugak berceloteh kat konti.. ok nk show off plak lahhh :P :P


utk pengetahuan korang semua org luar pun boleh dgr radio kami melalui laman sesawang Facebook.. utk mendengar radio Uniutama.fm meh ikut step yg Ninie nak kongsikan..

STEP 1
klik like kat page UNIUTAMA.fm klik link nie https://www.facebook.com/pages/UNIUTAMAfm/257074244029?fref=ts

STEP 2
dah pergi kat page tu klik Ustream Live

STEP 3
dah klik Ustream Live tekan icon play so baru boleh dgr..

STEP 4
enjoy yourself with uniutama.fm radio informasi minda anda !

Last radio Uniutama.fm nie on air dari hari Ahad hingga Khamis dari pukul 10 pagi sampai 3 petang. then Ninie nak ucap terima kasih kpd kawan2 yg sudi mendengar dan memperbaiki cara Ninie DJ terutama sekali kwn Ninie bernama Ella coz dari sem 1 dia setia support Ninie thanks Ella my BFF ! Lov U !

ok sekian utk celoteh kali nie ! thanks readers ! Lov U !

No comments: