About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Friday, October 5, 2012

Program Family Day

Assalamualaikum..

korang sihat? Ninie Alhamdulillah sihat walafiat :D

hari nie free.. cume tengah hari td je ade perjumpaan group assignment..
kali nie Ninie nak cerita pasal program Family Day anjuran Kelab Keusahawanan Korporat UUM yg bertarikh 28 September 2012. Aktiviti dia memang best Ninie pun suka tgk gelagat dorang main.. time program nie Ninie jadi AJK Makanan.


Jadi AJK Makanan kali nie mencabar gak ( mencabar la sgt :P ) selalu kite order makanan and nak tau kos makanan je kan.. kali nie nak jimat kos punya pasal jadi makanan utk breakfast kami AJK Makanan kena buat.. nampak mcm best kan cabaran nie? 

so kitorang kena la stay up utk sediakan breakfast utk 80 orang peserta.. roti planta bersalut kaya.. sedap tau ! Ninie dgn kawan Ninie name Dayang buatkan.. nasib ade Dayang kalau x xtau la.. sbb susah gak bukak tin kaya tu =_=

ok pada malam sebelum hari program kami tido pukul 1 pagi, lambat tido sebab pg karaoke hehehe walaupun esok ade program sempat lg enjoy :P ape yg penting esok kena bangun pukul 5 pagi nak siapkan breakfast :)

Ninie xnak cite panjang sebab entry sebelum nie Ninie dah cerita pasal latihan kebakaran pukul 3 pagi.. then pasal latihan kebakaran nie la byk AJK xcukup tido.. mmg pengalaman yg xdapat lupakan la heee :P

k nk show off nieee tengok jgn x tengokkk :D :D

tadaaaa nie la sebahagian pic yg sempat Ninie dan kwn2 Ninie snap :)



Nie la breakfast Ninie dgn kwn Ninie buat :)




Nie time pendaftaran peserta :)


leklu.. sebelum game start kite tangkap pic dulu :)


time game terompah gergasi ! peace you all :)


AJK yg gila-gila :P


Caaakkk





Abg-abg DJ :D


Time game cak2 pom haa ko fatimah ! eh salah ! Bedah rupanya ! haha :P


Time penyampaian hadiah :)


Kami ratu hadiah :)



seronok dapat hadiah !


penutup ! means sesi bergambar ramai-ramai :D


yeaahhh :D


Puteri tepung heee :D


penat ! habis game so time to eattt :D


AJK pun nak makan gakk :D




Bye Kakak ! Bye Adik-adik terima kasih kerana sudi dtg :D




haaa puas tgk? kali nie xbyk celoteh tp byk celoteh dlm gambar heee :D

k sekian utk kali ini nanti Ninie sambung celoteh lagi ekk

Salam , thanks reader, love U !




No comments: