About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Thursday, November 15, 2012

Hatiku Berbunga-bunga !

Assalamualaikum readers !

Salam awal muharram buat readers kesayangan semua.. terima kasih sudi baca ! sebab xde readers xde la yang nak bace blog sy heee sekarang nie cuti Deepavali so ade la masa nk dating dgn blog hee jgn jelesss :D


Actually Ninie berasa bahagia dengan kwn2 dekat universiti.. kawan2 Ninie sangat baik! macam2 ragam.. ala gaduh sikit2 tu perkara biasa.. xgaduh xbest la heee :p Alhamdulillah rasa bahagia sgt !


Hrmmm nape hati Ninie berbunga2 ea? sebab hati Ninie telah pun dicuri oleh insan yg Ninie sangat suka.. InsyaAllah my Future Husband ! Doakan persahabatan Ninie dengan sidia berkekalan ke alam perkhawinan.. Ninie baru berkawan dgn dia selama 3 bulan rasa mcm dah lama kenal.. tak tahu kenapa dia lain dr yang lain.. so he is the special one !

Semalam kan tahun akhir kalendar islam.. Ninie dgn dia bukan mcm remaja lain yg selalu msg, tiap minit msg, tiap masa berkepit, tiap masa call.. no ! Ninie dgn dia xcontact mcm remaja lain sbb masing-masing busy.. Ninie busy dgn student life die plak busy dgn working life.. so nk contact setiap saat tu xdapat la.. tapi bila malam Ninie akan contact die if die xbusy tanye la khabar.. kalo kat twitter sempat jugak kitorang main mention2 hee :p my Future Husband nie umur dia 22 tahun.. so tua setahun je.. kalau dah tua kena panggil pakcik la harharharharhar.. Yup ! Ninie panggil dia pakcik hehehehe.. kadang dia panggil kita makcik ! jahat.. dia tiru Ninie :p Sidia duk selangor and SiNinie dekat kedah jadi kami xkan berkepit selalu mcm couple lain..

ok continue cerita.. semalam borak dlm hp dengan dia Ninie cerita la apa Ninie buat satu hari nie kat dia.. pastu celoteh celoteh .. tup bukak cerita pasal perasaan.. dia kata kat Ninie dia susah nak luahkan perasaan.. sebab sayang dgn rindu seseorang bukan la mudah.. then dia luahkan kat Ninie " sudi tak awk menjadi teman hidup sy? " aaaa Ninie terkejut, kelu dgn terharu.. Ninie memang nk dia.. Ninie xnak cr laki lain dah.. cukupla lelaki yg sederhana mcm dia.. Alhamdulillah Ninie terima dia.. so dia lah my future husband ! InsyaAllah aamiin :D sian dia ! dia demam pun dia masih layan Ninie.. Jadi awl Muharram sgt bermakna utk Ninie sebab kehadiran org baru.. thanks awk utk semuanya ! hanya Allah akn balas hati budi awk !

Apa yg penting dia sgt memahami yeah memahami tu sgt penting dalam hubungan.. then keserasian ! yup Ninie rasa serasi dengan dia.. bila Ninie rindukan dia Ninie selalu doa ya Allah aku rindu dia sangat tlg jaga dia utk aku emm..

Hee maaf readers Ninie jiwang ! Mcm nie la situasi orang yang tengah berbunga-bunga hehehe..
thanks spend time bace Ninie punye entry yang jiwang nie heee... alhamdulillah exam mid sem hampir ke penghujung episod Ninie tinggal satu exam mid sem je lagi.. doakan Ninie jwb exam elok2 tau ! sorry tau ! Ninie xbgtau pun ape Ninie tgh sibuk.. Ninie sibuk dgn assignment exam mid sem hee :)

So awal Muharram kali nie Ninie rasa istimewa dgn kehadiran orang baru..
Thanks reader coz sudi baca entry jiwang !
Love u ! take care jangan main hujan tau ! salam... :D

2 comments:

Siti Nur Hasanah binti Shazali said...

awak comel,,semoga berbahagia bersama sesiapa sahaja pemilik tulang rusuk kirimu ye syg....tanamkan azam utk menjadi wanita yang solehah,,t boleh jadi isteri solehah,,then ibu mithali,,,>.<...HEHE,,love you dear,,,jaga ihktilat dgn dia ye,,, moga Allah berkati...^_____^,,

Ninie said...

hee yer syg ! insyaAllah.. awk juga.. moga Allah berkati aamiin :) <3