About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Thursday, December 13, 2012

Busy plus Migrain

Assalamualaikum readers ..
Ninie harap korang sihat..
emmm Ninie da seminggu lebih tak sihat.. Ninie ada migrain.. redha je la kan..

Mungkin sibuk plus byk fikir , xcukup rehat, lambat makan so memang dtgla migrain tu.. salah sendiri xjaga pemakanan.. xpela lepas nie Ninie jaga balik waktu makan Ninie insyaAllah..

Sekarang pun xdapat study lagi sibuk buat list name peserta forum GAZA hari tu nyer.. Ninie baru siap taip 115 peserta.. byk lagi nie.. aduii penat.. kepala Ninie still berdenyut.. xtau nk pg hospital bila urmmm :'( makkk kalau mak tau mesti mak sedih plus marah tgk Ninie kurang sihat emm..  mak marah klau Ninie xjaga kesihatan.. then xnak bg mak risau Ninie xbgtau la mak tentang keadaan Ninie.. hrmmm :'(

bayangkan kelas byk Ninie xpergi sebab sakit kepala mcm nk pecah kepala.. hanya tuhan je tau keadaan dan kesakitan yg Ninie alami..

Nanti Ninie nak update pasal dinner alhamdulillah dinner permas berjalan dengan lancar..
k la sikit je Ninie nak celoteh ari nie.. nk buat keje sikit.. nanti kite sambung celoteh lagi tau !

Thanks readers ! love u ! miss u!

Nota Kaki : Alhamdulillah Ninie dapat jawatan Timbalan Pengerusi 2 kelab PERMAS dan Bendahari Kelab Keusahawanan Korporat. Esok Ninie ada KPO ( Kursus Pengurusan Organisasi ) COB taja ! duk kat hotel yeayyy hee nak tau lebih lanjut nanti kan entry Ninie akan dtg tau :p

No comments: