About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Friday, December 7, 2012

Forum Gaza : Keganasan atau Keadilan

Nie la Forum Gaza punya poster !


Asslamualaikum readers !

Ninie baru je habis Forum Gaza.. Kali nie Ninie jadi Setiausaha.. Memang best ! Pengarah dia pun kawan Ninie so Ninie rasa lg tambah seronok la sbb dapat tlg kawan.. Lagipun kwn Ninie ni baik gila dia banyak tolong.. dia xbiarkan kita buat kerja sorang2.. rasa mcm dia je byk  tolong.. Ninie sikit je tolong hee :p

Specialnya forum nie panel jemputan berasal dari palestin.. wahh so dapat dgr sendiri la luahan org palestin.. Ninie xdapat dengar sgt sebab sibuk menjalankan tugas.. AJK byk xde sebab clash dgn program lain so Ninie kejap jadi AJK Protokol kejap jadi AJK Makanan kejap jadi AJK Urusetia.. huu xpe.. yg penting enjoy jer buat kerja tu.. xsusah mane pun hee :D

Ninie sempatla borak dengan Panel dari palestin nie.. dia ckp He love Malaysia pastu Ninie balas la Malaysia also like Palestin.. pastu dia ckp People in Malaysia very nice then Ninie ckp lagi People in Palestin also nice :)

Haa tengok tu betapa berharga nya pujian rakyat palestin kepada Malaysia.. Panel nie begitu berterima kasih kepada rakyat Malaysia yg support Palestin.. alhamdulillah rakyat Malaysia memang supporters yg paling setia utk Palestin.. then kawan Ninie nama Nuhammad cakap kutipan derma utk GAZA di UUM dalam masa sehari pun mencapai rm1000.. wahhh byk kan..

So kesimpulannya forum Gaza nie ramai yg datang sampai bilik aktiviti full.. Ninie pun rasa bersyukur forum nie berjalan dengan lancar berkat team mangement antara AJK.. Yeahhh nothing is impossible !!!

Sampai sini saje celoteh Ninie.. jom tido.. selamat malam..
thanks readers sudi baca ! love u ! moga hari esok berjalan dengan lancar ! aamiinnnnn :D

Nota Kaki : esok jaga gerai coklat kak Leeya kesayangan.. so jemput dtg ke gerai tauuu !


No comments: