About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Tuesday, December 18, 2012

Penat Penat Penat Penat

Assalamualaikum readers :D
Hye hye hyeeeee 
Ninie rindu betul nak celoteh dekat blog..
Ingat nak update blog time kursus tapi rupa2 nya wifi kat hotel tu ade problem lakk
so xdapat la nk online.. hux sedihnyaaaa :(

Xpe2 walaupun lambat update Ninie tetap akan update..
tajuk kali nie pasal penat.. emmm memang Ninie penat la bulan nie sebab jadual pack gila..
sebab tu la Ninie dapat penyakit migrain.. so bila da merasa penyakit nie.. Ninie nak cegah balik.. rase belum terlambat lagi..

Alhamdulillah apa yg Ninie lakukan bulan nie berjalan dengan lancar cuma kelas byk xpergi sebab xsihat so memang rugi la kan.. tp ada hikmahnya.. Ninie tau apa yg berlaku ada hikmahnya.. Ninie redha.. yang paling penting kesihatan Ninie perlu dijaga.. bak org kata.. kita muda lagi kena la jaga kesihatan.. emm lepas ni Ninie harap xde dah sakit2 kepala..

ok doa kan Ninie sihat selalu tau !
ok kite zass kepada apa yg Ninie buat bulan nie

1.AGM dan Dinner permas Alhamdulillah berjalan dengan lancar tapi masalah barang uum yg xmencukupi jer
2.Forum ok jugak tapi masalah bilik yg xbesar sgt..ramai gila peserta datang nk dekat 200 so muat2 jer
3.Pertandingan kertas kerja alhamdulillah siap and dah hantar dah kertas kerja hee
4.Kursus Pengurusan Organisasi.. haa nie xtermasuk pun dalam jadual Ninie.. coz last minute tau kursus nie.. khas utk budak2 kelab bawah College of Business yg ada jawatan..Ninie pergi je sebab pengalaman baru.. walaupun baru yg penting kite enjoy heeee

k sampai di sini sahaja celoteh Ninie.. Ninie nak tido.. selamat malam semua..
moga hari esok lebih baik dari hari ini.. InsyaAllah.. :)

Nota Kaki : Lepas kerja makan jer time kursus esok date dgn penasihat kelab PERMAS lakk hee.. makan lagiiii.. gemok la Ninieeee :p okk nantikan entry Ninie pasal Dinner and Kursus tau.. hee k tata salam readerss :)

No comments: