About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Monday, February 25, 2013

Gagal dalam bercinta

Assalamualaikum readers <3

haha xde benda lain dah Ninie nak cite, love nie jugak dijadikan topik huhuhu ...
hrmmm yup Ninie gagal lg dalam hubungan semua xkekal lama ..

sedih
sedih
sedih
sedih
sedih

bukan nak emo sgt tapi Ninie manusia biasa yg ada perasaan so perasaan sedih tu tetap ada walaupun senyuman terukir kat muka Ninie nie .. huhu so Nienie decide nak cr bakal suami yg lain huhu .. emm cari? but now Ninie xcari coz fokus study je la dulu.. kate nak first class kann hohoho xD ini semua poyo !!

hrmm xsangka gak Ninie kembali dgn status single balik .. nk wat cmne kan .. terima je la seadanya ecehcehcehceh hehehehehe :p poyo ..
so ada sape nak tlg cr kan pengganti tak?? hehehehe :P

nowww
jeng jeng im at kedah uum sintok huhu
then 18hb Ninie tiba2 xsihat .. perit gak la sebab tah kenapa kepala still sakit walaupun mum ubat sakit pala.. pusat kesihatan universiti uum nie dia bukan cek betul2 pun so Ninie decide pg klinik luar then doctor tu habaq la ni napa pala sakit sgt.. rupa2nya sebab sinus je huhuhuh coz kepala Ninie ade cecair sinus nie tu yg wat sakit pala tuhh ..

so semangat tu kurang la sikit sebab dah xsihat nk pg mana2 pun xlarat .. tapi Ninie walaupun sakit tp xsuka sgt tido byk2 sbb dah cukup tido pastu nk tido balik memang xleh dah.. jadi dgn kedegilan Ninie sempat lg ikut kaka singgah bilik kwn dia .. Ninie dgr jela apa depa borak dr duk bilik bosan xtau nak watpa kannn

ha
sem nie rasa mcm grrrr napa la sama kelas dgn depa yg Ninie mls nk hadap tgk muka dorang .. terkejut gak la.. yela depa kan dah sombong dgn kita .. kita pun rasa aishh ingat aku nk sgt tgk muka hang .. aku pun xkisah lah kalo hang nk sombong dgn aku lantak pi la.. kalau korang mcm mana? Ninie kalau boleh xnk dah jumpe dorang tapi haihh uum nie kecik sgttt aigooo ==

sekarang nie uum sintok asyik hujan ja .. sidai kain comfirm xkan kering la hari nie .. time Ninie tgh menaip nie pun tgh hujan lagi.. semua org pakat tidoqqq sampai Ninie ketuk pintu dorang xdengaq pon.. Ninie lak rasa dah cukup dah tidoq.. paksa tidoq pun xleh dah tapi kalau bab makan.. ha amek kau mkn kek coklat apollo nie dah berbungkus-bungkus then mister potato pun nk habis dah hahahaha

oh yeee..
Ninie teringat malam kelmarin kut.. first time degupan jantung Ninie berdenyut laju.. time tu sebelum tidoq and Ninie dah ready nak tidoq tiba2 denyutan jantung Ninie jadi laju... mcm lelaki pujaan hati baru lalu depan je hehehehe *galok ah* tah Ninie pk gak kenapa la nadi nie laju sgt last2 tertidoq itu la kisah nye huhu

so the conclusion hey single guy im single lady *opsss terlebih sudah.. huhuhu :P
thanks readers coz sudi baca love u muahx muahx :* salam :)


Nota Suprise : still perangai childish yg xboleh diubah and nanti Ninie DJ time karnival 3k kalau Ninie ckp mengarut soryla tiba2 lost confident huhuhuh so kepada dak uum meh meriahkan karnival 3k yg berlangsung dari 28 feb-5 mac nie al maklum la ptptn dah masuk kan tapi ingat jgn boros tau tp nk belanja Ninie xpe je heee :P :*



No comments: