About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Friday, February 8, 2013

HoneyMoon Mood

Assalamualaikum readers hee miss you and miss my blog to muahh :*

Ninie now honeymoon mood selama sebulan so memang xsuke menaip time cuti nie ngee..
Aktiviti cuti nie what i am doing :

1) tido Zzzz
2) makan nyumnyum
3) jadi suri rumah hee yolatu :P
4) jalan2 and hang out dgn best friend forever
5) layan drama urmm Ninie dah lama tau tak xlayan drama..

tu je kut Ninie buat kat rumah, yg extra len gayut dengan mylovely and texting dengan sidia <3
emm hubungan Ninie dengan Uncle xkesampaian jadi we are still friend ! xde jodoh Ninie redha je :)

Now Ninie kwn dengan someone yg Ninie xsangka.. emm Ninie pun xtau kenapa dulu Ninie xterima dia.. apa lah kurang sgt kat dia kan.. and xsangka dia pun baru putus sama plak tu dgn tarikh Ninie putus .. so now friendly dgn sidia hee hope hubungan nie kekal insyaAllah aamiin <3

cuti nie ingat nak beli hp tp xbeli2 sbb lari budget..
tp cuti nie Ninie beli kasut tapi sedih kasut yg Ninie minat tinggal display je.. dah tau org Malaysia nie comel molek so byk kan la stok kasut saiz 5..
Ninie beli kasut flat warna Mustard aumm cantikkk minat sgt kat colour nie !
time nie keluar dgn ella memang best la gila-gila dgn ella.. ye la lepas nie balik kedah xley gila2 dah..hux rindu la kt ella nt..ella pun kerja bukan hari-hari Ninie ley hang out dgn dia..al maklum la org balik keje mestila penat so kena la rest kannn

kali nie Ninie bersyukur Alhamdulillah sebab result meningkat.. then Ninie xsabar nk mulakan sem baru..
Ninie rasa Ninie akan bz sebab dah ada jawatan.. kakak senior pun dah ckp awal2 dah ada jawatan mmg bz so pandai2 la bahagikan waktu.. xpe.. yg penting enjoyyy tapi.. Ninie risau penyakit migrain datang lg sebab Ninie suka berfikir and plan sgt.. xpela Ninie nak standby panadol byk2 tapi bukan Ninie makan pun hehehehe :P tp terpaksa gak mkn.. :(

hrmm lagi seminggu cuti nak habis waa lepas nie Ninie dah start rindu kat family :'(

k la setakat nie je entry Ninie kali nie.. thanks sudi bace readers ! love u ! muahx salamm :*

Nota Suprise : 15hb malam Ninie balik kedah dah.. doakan Ninie selamat sampai.. rindu dekat kwn2 and kakak kesayangan kita hee <3

No comments: