About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Thursday, August 29, 2013

Cuti final break

Assalamualaikum pembaca yg cweety dan handsome ;)

opsss maaf meninggalkan blog ini terlalu lama... tiada masa dan kurang sihat semasa mengharungi cabaran semester 4. takde dugaan itu bukan life namanya.
pejam celik pejam celik rupa2 nya dah nak habis dah cuti semester 4!!

Welcome to my life Semester 5 pada 8 September 2013 iaitu jatuh pada hari Ahad!

Yup kelas hari Ahad ada... kat KL confirm cuti.. wuuu org cuti kita ke kelas tp tak mengapa kita ke kelas kita gain ilmu heeee ITS OKAY ! :D

Semester 5 kali ni Ninie akan cuba update blog selalu InsyaAllah :)

Lagi 2 hari nak sambut Hari Merdeka yg ke-56 Alhamdulillah.
Masih dgn impian supaya kerajaan lebih mantap dan diterajui oleh pemimpin yg berjiwa rakyat, menaikkan nama Malaysia ke mata dunia dan yg utama sekali menegakkan Islam.

Sekian dari Ninie . No Hipokrit. Simple. Cakap Straight. Itulah saya =D