About Me

My photo
Life, Experience, LoveNature, CatLover and HappyGoLuckyGirl :D

Sunday, February 23, 2014

Semester 6

Assalamualaikum sahabat :)

Ninie azam nak tulis blog time sem 5 tapi disebabkan masa tu dipenuhi dengan aktiviti kelab jadi tiada masa terluang dengan blog. tambahan pula, line wifi di uum tak laju jadi hajat nak menulis blog nini lupakan dulu.

then tetiba di library teringat kat blog pula. tak sangka blog ni ada juga yang komen hee terima kasih sudi membaca cerita yang nini tulis :)

sem ni Nini dapat roomate baru. roomate yang sekepala. roomate pula perangai gila2 macam perangai kawan rapat Nini nama dia Apah.

Ciri-ciri roomate yang nini suka

1. HappyGoLucky
2. Solat

bagi nini dua ciri ni dah cukup Alhamdulillah.

Nini single. tak tahu la kenapa asyik ditinggalkan. haha. tak apa. think positif Allah nak beri yang lebih baik untuk kita insyaAllah.

Sekarang Nini tengah rapat dengan dua orang lelaki.
dua2 muda setahun dr Nini.
Seorang bernama K bukan Datuk K tau
Seorang bernama I bukan Izwan Pilus
dua2 dah kerja. dua2 baik. tapi Nini kawan2 dulu. taknak couple. plss masuk meminang terus.
upssss.

*tak tahu kenapa Nini dapat berkawan dengan lelaki yg muda setahun dr nini? hurm.

baiklah itu sahaja cerita hari ni. tunggu new post baru pula.
thanks baca.

p/s : kawan Nini yg bernama Mr I tu Nini panggil dia Gorilla haha. sbb badan berketak. ok baii xD